zondag 29 juli 2012

Met de jongens naar AZ-fandag, een dagje vakantie

Zaterdag 28 juli was het de jaarlijkse AZ-fandag. Ik heb Mustafa en Ahmed opgehaald uit Katwijk voor een dagje uit. We kwamen om even voor enen bij het stadion aan waar het al flink druk was. Er was van alles te doen, springkussens, schieten om je snelheid te meten, soort beachvolley op springkussens.


We gingen naar AZ-museum en daar op de foto. En dan de wedstrijd zelf natuurlijk AZ-Real Mallorca, wat een sfeer, de jongens genoten volop.
Na de wedstrijd optreden van Yes'r en Darrel, dat was voor Mustafa die zelf gek is van rappen nog een extra verrassing.  Tenslotte in de rij voor handtekeningen, op diverse plekken op het veld zat een groep spelers klaar met een viltstift in de aanslag. Ze wilden in ieder geval een handtekening van keeper Esteban en de trainer - dat is gelukt, maar we konden niet langs alle tafels omdat we de jongens op tijd terug moesten brengen naar het asielcentrum.



Yes, ik heb em

Na een heel leuke dag terug naar Katwijk, en eenmaal thuis struikelde Mustafa over zijn woorden, zoveel enthousiaste verhalen. En Ahmed vertelde nog dat hij had gezien dat een aantal voetballers dezelfde schoenen aan hadden die hij van zijn kadobon had gekocht, nu waren die nog meer waard voor hem.
Wat heerlijk om de jongens zo te zien genieten.
Binnenkort met de meiden op stap, dat verslag komt later.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten